Weboldalunk sütiket (cookies) használ a megfelelő böngészési élmény érdekében!
Bővebb tájékoztatás    

Arany-alap Kft. elérhetőségek

     06-20/288-0224

     info@anullrany-alap.hu

További adataink:

Arany-alap Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Székhely: 1027 Budapest, Bem József u. 9.
Telephely és levelezési cím: 2760 Nagykáta, Váci Mihály u. 25.

Adószám: 23398843-2-41 NAV Köztartozásmentes adózók listája ►

Vállalkozásunk a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara, BKIK
(1016 Budapest, Krisztina krt. 99.) tagja.
Kamarai nyilvántartási számunk: PE23398843

NEHITI nyilvántartási számunk: PR6727

Mellékelten megtekintheti az érvényben lévő Adatvédelmi tájékoztatónkat.

Figyelem! A vállalkozás székhelyén és irodájában arany és készpénz készletet nem tartunk, értékeinket banki széfben és bankszámlán tároljuk.


Rólunk - Arany-alap Kft.

Arany Föld Az Arany-alap Kft-t azzal a szándékkal hoztuk létre, hogy segítsük az anyagi biztonságukat megalapozni kívánó kis és közepes tőkével rendelkező magyar befektetőket a számukra megfelelő arany befektetési megoldások kiválasztásában és kezelésében. A részünkről nyújtott támogatás felöleli a befektetési életciklus minden szakaszát (tájékozódás, befektetés, értékőrzés és eladás/realizálás).

Hiszünk abban, hogy senkinek sem szabad úgy belépnie egy befektetési formába, ha nem ismeri elég körültekintően a kockázatokat, a költségeket és minden egyéb szempontot, ami majd a befektetése eredményeit befolyásolni fogja. Kiemelt célunknak tekintjük, hogy minden hozzánk forduló érdeklődőt őszintén és korrektül tájékoztassunk az arany befektetések jellemzőiről és sajátosságairól.

Az Arany-alap Kft-nél kizárólag befektetési arany megtakarításokkal foglalkozunk, mert úgy látjuk, hogy a következő évtizedekben a fizikai aranyra, mint tőke és megtakarítás biztosítási eszközre mindannyiunknak szüksége lehet.

Célunk, hogy a hozzánk forduló befektetők elégedettek legyenek a tőlünk kapott információkkal és a befektetési arany vásárlás során nyújtott árainkkal és szolgáltatásainkkal.

Lipi GáborAz Arany-alap Kft. alapító tulajdonosa és ügyvezetője Lipi Gábor, aki 1998. óta foglalkozik üzleti, vezetési és projektmenedzsment tanácsadással és 2011-ben alapította az arany befektetésekkel és befektetési arannyal foglalkozó vállalkozását. Az alapító LinkedIn bemutatkozása a fotóra kattintva olvasható el.


Az Arany-alap Kft. további üzleti tevékenységi köre:
► Projektmenedzsment képzések, PMP és CAPM nemzetközi minősítésre felkészítés

pmpvizsga.hu logo

► Helium HNT blokklánc hálózat fejlesztése, hotspot miner készülékek értékesítése

Helium HNT logoHelium HNT hotspot miner